Για να ετοιμάσουμε κρέμα γιαουρτιού με σταφύλια και λευκή σοκολάτα σε τραγανή βάση φουντουκιού, πρώτα μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε μικρό μπολ με κρύο νερό, για περίπου 10 λεπτά.
Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο
Ένα επιδόρπιο, ιδανικό για να κλείσει ένα γεύμα ή για να συνοδεύσει το απογευματινό μας ρόφημα. Μια τάρτα με τραγανή βάση φουντουκιού, κρέμα γιαουρτιού και σταφύλια
Για να ετοιμάσουμε κρέμα γιαουρτιού με σταφύλια και λευκή σοκολάτα σε τραγανή βάση φουντουκιού, πρώτα μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε μικρό μπολ με κρύο νερό, για περίπου 10 λεπτά.
Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο