Το τσιγαριαστό δεν θέλει νερό, πρέπει να γίνει μόνο με ελαιόλαδο και με το «λάδι» του, δηλαδή το λίπος του ζωντανού, γι’ αυτό φτιάχνεται πάντα με αρνάκι ή εριφάκι, αλλά όχι του γάλακτος, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, να έχει πιάσει ξίγκι. Μυστικά δεν υπάρχουν, μονάχα μαγείρεμα σε πολύ χαμηλή φωτιά και πολύ συχνό γύρισμα στο αρχικό τσιγάρισμα, για να μη ροδίσει και αρπάξει και να προλάβει να βγάλει τους λιπαρούς χυμούς του μέσα στους οποίους θα σιγομαγειρευτεί.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο