Το ντοματόρυζο του μοναχού Επιφάνιου

Το ντοματόρυζο του μοναχού Επιφάνιου

Απλό και ελαφρύ καλοκαιρινό φαγητό το ντοματόρυζο, γίνεται εύκολα και γρήγορα. Μπορούμε να το φάμε σκέτο ή με ελιές και σαλάτα ή ως συνοδευτικό άλλων φαγητών

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  • 220 γρ. ρύζι κίτρινο μακρύκοκκο, καλά πλυμένο και στραγγισμένο
  • 2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
  • 1/2 κουτ. σούπας ντοματοπελτές, αραιωμένος σε λίγο νερό
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες, τριμμένες
  • 1/2 μάτσο φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
  • 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • λίγο κύμινο σε σκόνη
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, μαυροπίπερο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT