Μαρμελάδες του καλοκαιριού: 22 αγαπημένες συνταγές του Γαστρονόμου

Μαρμελάδες του καλοκαιριού: 22 αγαπημένες συνταγές του Γαστρονόμου

Τα καλύτερα και πιο ζουμερά φρούτα βγαίνουν αυτή την εποχή. Φυλακίζουμε τη γεύση τους σε βάζα, φτιάχνοντας νόστιμες μαρμελάδες για να έχουμε να τρώμε όλη την χρονιά.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρούτα και ζάχαρη. Η απόλυτη αλχημεία. Με καταλύτη τη θερμότητα, τα φρούτα αλλάζουν μορφή, χάνουν τους ζωμούς τους και μετουσιώνονται σε κάτι άλλο. Κάτι που διατηρεί μεν τη μνήμη του φρούτου, κάτι δηλαδή από το άρωμα και τη γεύση του, αλλά φρούτο δεν είναι. Είναι μαρμελάδα, ο πιο ωραίος σύντροφος στο πρωινό μας και όχι μόνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT