Οινοξένεια: κρασί, τοπικές γεύσεις και πολιτισμός δίνουν ραντεβού στην Αιγιάλια και τα Καλάβρυτα

Οινοξένεια: κρασί, τοπικές γεύσεις και πολιτισμός δίνουν ραντεβού στην Αιγιάλια και τα Καλάβρυτα

Γευσιγνωσίες, επισκέψεις στους αμπελώνες, μαγειρέματα, συναυλίες, εκθέσεις και παραστάσεις δίνουν τον τόνο σε ένα φεστιβάλ που χρωματίζει τα ποτήρια και τη διάθεση το δεύτερο μισό του Αυγούστου

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέρασαν ήδη δέκα χρόνια από τότε που πρωτοδιοργανώθηκε το φεστιβάλ Οινοξένεια, που «παντρεύει» το κρασί με τη γαστρονομία, την φιλοξενία και τον πολιτισμό. Επετειακή η φετινή γιορτή, δίνει ποικίλες αφορμές να βρεθεί κανείς στο Αίγιο και στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων το δεύτερο μισό του Αυγούστου.

Από τις 19 του μηνός έως και τις 3 Σεπτεμβρίου τα οινοποιεία μέλη του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια θα είναι ανοικτά για ξεναγήσεις και δοκιμές ενώ θα οργανώσουν στους επισκέψιμους χώρους τους διάφορα πολιτιστικά και γαστρονομικά δρώμενα. Γνωριμία με τον αμπελώνα της περιοχής και το φαγητό της, συναυλίες, παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και πεζοπορίες στη φύση είναι ωραίος τρόπος να κλείσει κανείς το καλοκαίρι του.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT