Το tomato tonnato του καλοκαιριού

Τοmato tonnato; Ναι! Αντικαταστήσαμε το μοσχάρι με μυρωδάτες φέτες ντομάτας και ετοιμάσαμε το απόλυτο πρώτο πιάτο του φετινού καλοκαιριού

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πολύ, όλοι έχουμε απολαύσει δροσερές μπουκιές από την απαλή σάλτσα τόνου με τις λεπτοκομμένες φέτες μοσχαριού του ιταλικού πιάτου vitello tonnato.

Εμπνευστήκαμε από την εμβληματική συνταγή, την δοκιμάσαμε παντοιοτρόπως και καταλήξαμε σε μια παραλλαγή με ντομάτα αντί για κρέας.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT