Μελωμένα γεμιστά κονφί με ρύζι και φυστίκια Αιγίνης

Μελωμένα γεμιστά κονφί με ρύζι και φυστίκια Αιγίνης

Το φυστίκι Αιγίνης αλλά και το σιγανό ψήσιμο σε άφθονο ελαιόλαδο μετατρέπουν τα κλασικά γεμιστά σε αρχοντικό έδεσμα.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε μελωμένα γεμιστά κονφί με ρύζι και φυστίκια Αιγίνης, αρχικά κόβουμε από τις ντομάτες τα «καπάκια» τους και τα αφήνουμε κατά μέρος.

Αφαιρούμε την ψίχα από τις ντομάτες, την ψιλοκόβουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Κόβουμε τα καπάκια από τις πιπεριές, τα αφήνουμε και αυτά στην άκρη και αφαιρούμε τα σπόρια από κάθε πιπεριά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT