Για να φτιάξουμε κοτόπουλο με μπάμιες, στην κατσαρόλα ή στη γάστρα, ξεκινάμε ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε μαζί το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα για 10-15 λεπτά.
Προσθέτουμε τις μπάμιες, τις πατάτες, τον μαϊντανό, τις ντομάτες, τον πελτέ και αλάτι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και τα λαχανικά και να μείνουν με μια πηχτή σαλτσούλα, για περίπου 40-45 λεπτά.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο