Κοτόπουλο με μπάμιες, στην κατσαρόλα ή στη γάστρα

Κοτόπουλο με μπάμιες, στην κατσαρόλα ή στη γάστρα

Μια υπέροχη συνταγή από το ιστορικό καφενείο «Ο Κωτσόβολος» στο Λασίθι που δοξάζει την κουζίνα του κρητικού καλοκαιριού.

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε κοτόπουλο με μπάμιες, στην κατσαρόλα ή στη γάστρα, ξεκινάμε ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε μαζί το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα για 10-15 λεπτά.

Προσθέτουμε τις μπάμιες, τις πατάτες, τον μαϊντανό, τις ντομάτες, τον πελτέ και αλάτι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και τα λαχανικά και να μείνουν με μια πηχτή σαλτσούλα, για περίπου 40-45 λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT