Aristide, Σύρος: Δείπνο με θέα ζηλευτή, σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία του νησιού

Aristide, Σύρος: Δείπνο με θέα ζηλευτή, σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία του νησιού

Στο rooftop του πεντάστερου ξενοδοχείου Aristide στα Βαπόρια της Ερμούπολης προσεγγίζουν την ελληνική κουζίνα με ανανεωτική ματιά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βόλτα στα Βαπόρια, τη λουσάτη περιοχή που βρίσκεται στο «φιλέτο» της Ερμούπολης, είναι επιβεβλημένη για όποιον επισκέπτεται το νησί για τις διακοπές του. Φανταχτερά, υπερσίκ νεοκλασικά αρχοντικά σε όλες τις αποχρώσεις του λουκουμιού, πολλά από τα οποία είναι θεμελιωμένα πάνω στα βράχια, σχεδόν μες στη θάλασσα, κι ένας από τους ομορφότερους και μεγαλύτερους ναούς των Κυκλάδων, ο Άγιος Νικόλαος, πολιούχος της Ερμούπολης, με τους ιωνικούς κίονες και τις παραστάδες με τα κορινθιακά επίκρανα, στολίδι κι αυτός στην κυριλέ γειτονιά. Εδώ βρίσκεται ένα ακόμα αρχιτεκτονικό κόσμημα, το ξενοδοχείο Aristide του οποίου η αποκατάσταση ολοκληρώθηκε πριν από 3 χρόνια.

Το eco-friendly, μπουτίκ ξενοδοχείο με τις εννέα πολυτελείς σουίτες, ανήκει στην οικογένεια Aristide, που έχουν μακρινές ελληνικές ρίζες, στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, δείγμα της αστικής αρχιτεκτονικής του νησιού των αρχών του 19ου αιώνα, και συνδυάζει τη γοητεία και την κομψότητα του παλαιού κόσμου, με το σύγχρονο ντιζάιν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT