Οικογενειακό και πεντανόστιμο το μελωμένο κριθαράκι με τα μυρωδάτα κοτοκεφτεδάκια. Ιδανική συνταγή τόσο για το καθημερινό όσο και για ένα κυριακάτικο, πιο επίσημο, γεύμα.
Διαδικασία
Κεφτεδάκια
- Για να φτιάξουμε γιουβέτσι με κεφτεδάκια κοτόπουλου, αρχικά ανακατεύουμε, σε μπολ, όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα αφράτο μείγμα.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο, μέχρι να το χρειαστούμε.
Γιουβέτσι
- Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε τα καρότα με τα κρεμμύδια και τα σκόρδα για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλατοπίπερο και 300 ml ζεστό νερό.
- Μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να δέσει ελαφρώς η σάλτσα…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr