Γιουβέτσι με κεφτεδάκια κοτόπουλου

Οικογενειακό και πεντανόστιμο το μελωμένο κριθαράκι με τα μυρωδάτα κοτοκεφτεδάκια. Ιδανική συνταγή τόσο για το καθημερινό όσο και για ένα κυριακάτικο, πιο επίσημο, γεύμα

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οικογενειακό και πεντανόστιμο το μελωμένο κριθαράκι με τα μυρωδάτα κοτοκεφτεδάκια. Ιδανική συνταγή τόσο για το καθημερινό όσο και για ένα κυριακάτικο, πιο επίσημο, γεύμα.

Διαδικασία

Κεφτεδάκια

  1. Για να φτιάξουμε γιουβέτσι με κεφτεδάκια κοτόπουλου, αρχικά ανακατεύουμε, σε μπολ, όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα αφράτο μείγμα.
  2. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο, μέχρι να το χρειαστούμε.

Γιουβέτσι

  1. Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  2. Σοτάρουμε τα καρότα με τα κρεμμύδια και τα σκόρδα για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  3. Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλατοπίπερο και 300 ml ζεστό νερό.
  4. Μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να δέσει ελαφρώς η σάλτσα…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT