Γαύρος μαρινάτος με σταφύλια

Ενας εκλεκτός και πρωτότυπος μεζές για να συνοδεύσουμε το ουζάκι μας!

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας εκλεκτός και πρωτότυπος μεζές για να συνοδεύσουμε το ουζάκι μας!

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε γαύρο μαρινάτο με σταφύλια, αρχικά απλώνουμε, σε ένα μικρό ταψάκι, μία λεπτή στρώση αλατιού.
  2. Από πάνω τακτοποιούμε ομοιόμορφα τα φιλετάκια γαύρου.
  3. Καλύπτουμε με άλλη μία λεπτή στρώση αλατιού.
  4. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  5. Ξεπλένουμε γρήγορα σε τρεχούμενο νερό τα φιλέτα γαύρου και τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  6. Παράλληλα σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά, σε 1 κουτ. σούπας από το λάδι, τη 1 κούπα από τα σταφύλια για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ζαρώσουν ελαφρώς…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT