Μαγειρική χωρίς μαγείρεμα: 21 συνταγές γεμάτες φρεσκάδα

Μαγειρική χωρίς μαγείρεμα: 21 συνταγές γεμάτες φρεσκάδα

Κλείνουμε το μάτι της κουζίνας και αξιοποιούμε τα φρέσκα εποχικά υλικά σε δεκάδες λαχταριστούς συνδυασμούς, που θέλουν απειροελάχιστο ή καθόλου μαγείρεμα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καλοκαιρινά απογεύματα -ειδικά τις μέρες του καύσωνα- το μόνο που θέλουμε είναι να χαλαρώνουμε, που όρεξη για πολύωρες μαγειρικές. Υπάρχουν τρόποι να φτιάξουμε να φάμε χωρίς να χρειάζεται να ανάψουμε το μάτι της κουζίνας ή τον φούρνο. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα φρέσκα εποχικά υλικά και να δημιουργήσουμε ελαφριά πιάτα γεμάτα φρεσκάδα και γεύση.

Η ντομάτα, τα φασολάκια, το αγγούρι, το λεμόνι ακόμη και το καρπούζι, το πεπόνι και τα σύκα μπορούν εύκολα να γίνουν η βάση για υπέροχα καλοκαιρινά γεύματα. Χρησιμοποιείστε θαλασσινό αλάτι, παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκα μυρωδικά όπως ο βασιλικός ή ο μαϊντανός για να δώσετε νοστιμιά στα πιάτα σας.

Οι σαλάτες με χρώματα και αρώματα του καλοκαιριού, οι μαρινάδες που θα αναδείξουν τη φρεσκάδα γεύσεις των υλικών σας και οι δροσερές σούπες είναι ιδανικές προτάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT