Ριγκατόνι σπεντζοφάι

Το παραδοσιακό σπεντζοφάι γίνεται μακαρονάδα στο άψε σβήσε! Προτείνουμε να σερβίρετε τα ριγκατόνι με φύλλα βασιλικού για έξτρα φρεσκάδα

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  • 500 γρ. ριγκατόνι
  •  1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  4 μέτρια χωριάτικα λουκάνικα, κομμένα σε ροδέλες 1 εκ.
  •  1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε μέτρια καρέ
  •  1 πιπεριά φλωρίνης, κομμένη σε μέτρια καρέ
  •  2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  •   1 βαζάκι (περίπου 400 γρ.) έτοιμη σάλτσα ντομάτα κατά προτίμηση με βασιλικό
  •   λίγο μπούκοβο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT