Αχινομακαρονάδα

Ξεχωριστή λιχουδιά αυτή η αχινομακαρονάδα, η ιδιότυπη σάλτσα της οποίας, εκτός από τα αυγά αχινού, περιλαμβάνει ζωμό γαρίδας, μυρωδικά και κουκουνάρια

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αυγά του αχινού αποτελούν απίστευτη λιχουδιά, αρκεί να ξεπεράσουμε την ισχυρότατη άμυνα του με τα ακτινωτά αγκάθια. Πλέον απαγορεύεται να τους μαζεύουμε, εκτός και αν διαθέτουμε άδεια ερασιτεχνικής αλιείας ή επαγγελματική, και πάλι υπό προϋποθέσεις (τα μυστικά θα τα δούμε παρακάτω). Τα βρίσκουμε σε ντελικατέσεν, σε βαζάκια των 50, των 100 και των 500 γρ.

Διαβάστε τη συνταγή στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT