Αυτό το αρνάκι νοστιμίζει με ελάχιστα υλικά. Το μαρινάρισμα του κρέατος στο γιαούρτι το βοηθάει να διατηρήσει την υγρασία του, ενώ εξωτερικά δημιουργείται μια ωραία ροδοκόκκινη κρούστα. Τη συνταγή μάς έδωσε η Βαγγελιώ Αγγελακoπούλου που μαγειρεύει στην περίφημη ταβέρνα «Ζέρζοβα», στην ορεινή Γορτυνία.
Αρνάκι στον φούρνο με κρούστα γιαουρτιού
Το μαρινάρισμα στο γιαούρτι κάνει το φουρνιστό αρνάκι εξαιρετικά τρυφερό και η πέτσα πιάνει μια ωραία ροδοκόκκινη κρούστα
15" χρόνος ανάγνωσης