Αρνάκι στον φούρνο με κρούστα γιαουρτιού

Αρνάκι στον φούρνο με κρούστα γιαουρτιού

Το μαρινάρισμα στο γιαούρτι κάνει το φουρνιστό αρνάκι εξαιρετικά τρυφερό και η πέτσα πιάνει μια ωραία ροδοκόκκινη κρούστα

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό το αρνάκι νοστιμίζει με ελάχιστα υλικά. Το μαρινάρισμα του κρέατος στο γιαούρτι το βοηθάει να διατηρήσει την υγρασία του, ενώ εξωτερικά δημιουργείται μια ωραία ροδοκόκκινη κρούστα. Τη συνταγή μάς έδωσε η Βαγγελιώ Αγγελακoπούλου που μαγειρεύει στην περίφημη ταβέρνα «Ζέρζοβα», στην ορεινή Γορτυνία.

Διαβάστε τη συνταγή στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT