Φαγκρί με ντομάτα, μανιτάρια και θυμάρι στη λαδόκολλα

Φαγκρί με ντομάτα, μανιτάρια και θυμάρι στη λαδόκολλα

Τυλιγμένο στη λαδόκολλα, το φαγκρί γίνεται απίστευτα τρυφερό και ζουμερό και δεν κινδυνεύει να «στεγνώσει». Οι κόκκινες ντομάτες, τα γήινα μανιτάρια, το θυμάρι και ο δυόσμος, συνοδεύουν το ψάρι μοναδικά.

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τυλιγμένο στη λαδόκολλα, το φαγκρί γίνεται απίστευτα τρυφερό και ζουμερό και δεν κινδυνεύει να «στεγνώσει». Οι κόκκινες ντομάτες, τα γήινα μανιτάρια, το θυμάρι και ο δυόσμος, συνοδεύουν το ψάρι μοναδικά.

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  6 φέτες φαγκρί (συνολικού βάρους 1.500-1.800 γρ.), αλατοπιπερωμένες
  •  250 γρ. λευκά μανιτάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
  •  2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  •  6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο
  •  2 μέτριες ώριμες ντομάτες, τριμμένες
  •  6 μεγάλα φύλλα φρέσκου δυόσμου
  •  6 κουτ. σούπας κρασί λευκό
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT