Τυλιγμένο στη λαδόκολλα, το φαγκρί γίνεται απίστευτα τρυφερό και ζουμερό και δεν κινδυνεύει να «στεγνώσει». Οι κόκκινες ντομάτες, τα γήινα μανιτάρια, το θυμάρι και ο δυόσμος, συνοδεύουν το ψάρι μοναδικά.
Υλικά
Μερίδες: 6
- 6 φέτες φαγκρί (συνολικού βάρους 1.500-1.800 γρ.), αλατοπιπερωμένες
- 250 γρ. λευκά μανιτάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 2 μέτριες ώριμες ντομάτες, τριμμένες
- 6 μεγάλα φύλλα φρέσκου δυόσμου
- 6 κουτ. σούπας κρασί λευκό
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο