Μαρμελάδα σύκο με βανίλια και τζίντζερ (χωρίς ζάχαρη)

Μαρμελάδα σύκο με βανίλια και τζίντζερ (χωρίς ζάχαρη)

Υπέροχη μαρμελάδα σύκο με βανίλια και τζίντζερ, απίθανη γεύση και απόλαυση χωρίς τύψεις καθώς δεν έχει καθόλου ζάχαρη

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπέροχη μαρμελάδα σύκο με βανίλια και τζίντζερ, απίθανη γεύση και απόλαυση χωρίς τύψεις καθώς δεν έχει καθόλου ζάχαρη.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε την μαρμελάδα σύκο με βανίλια και τζίντζερ χωρίς ζάχαρη, σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε όλα τα υλικά και σιγοβράζουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά για περίπου 45 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να διαλυθούν τα φρούτα σε ένα πυκνό σιρόπι. Ελέγχουμε ότι έχει δέσει η μαρμελάδα και αποσύρουμε.
  2. Αν θέλουμε, πολτοποιούμε τη μαρμελάδα στο μούλτι, για να διαλυθούν καλά όλα τα κομμάτια του σύκου.
  3. Αποθηκεύουμε την μαρμελάδα σύκο με βανίλια και τζίντζερ χωρίς ζάχαρη σε αποστειρωμένο βάζο και διατηρούμε στο ψυγείο…

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT