Μπισκοτογλυκό με γεύση black forest

Φτιάξτε αυτό το εντυπωσιακό και λιχούδικο μπισκοτογλυκό απλά και γρήγορα, με ζαχαρούχο γάλα, oreo και τρία ακόμη υλικά

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

  1. Για να φτιάξουμε το μπισκοτογλυκό με γεύση black forest, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να αρχίσει να γίνεται παχύρρευστη σαν γιαούρτι.
  2. Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα, ρίχνουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για λίγο ακόμα, μέχρι να γίνει σαντιγί (προσοχή, δεν την παραχτυπάμε, γιατί θα «κόψει»).
  3. Σε ένα παραλληλόγραμμο ταψάκι ή πυρέξ 23 x 33 εκ. βάζουμε στον πάτο μία λεπτή στρώση από σαντιγί, ίσα να κολλήσουν τα μπισκότα.
  4. Από πάνω βάζουμε μία στρώση από oreo και απλώνουμε πάνω τους το 1/3 από τη σαντιγί.
  5. Σκορπίζουμε στην επιφάνεια τα μισά καθαρισμένα κεράσια.
  6. Επαναλαμβάνουμε τις στρώσεις από μπισκότα oreo και σαντιγί (τη μισή ποσότητα από όση έχει απομείνει) και σκορπίζουμε τα υπόλοιπα κεράσια…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT