Στον Καρακατσάνη, το ιστορικό τσιπουράδικο του Βόλου οι μεζέδες γίνονται σε ανοιχτές φωτιές

Στον Καρακατσάνη, το ιστορικό τσιπουράδικο του Βόλου οι μεζέδες γίνονται σε ανοιχτές φωτιές

Ο σεφ και νικητής του master chef Τιμολέων Διαμαντής μαγειρεύει σε ανοιχτές φωτιές, γάστρες και ξυλόφουρνο και δένει άψογα τις εστιατορικές τεχνικές με την παράδοση του τσιπουράδικου.

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το ουζερί Καρακατσάνης έχει περάσει όλος ο Βόλος. Από το 1969 που άνοιξε στη Νέα Ιωνία μέχρι το 2021 που έκλεισε οριστικά έγραψε τη δίκη του ιστορία και άφησε το δικό του στίγμα στα τσιπουράδικα της πόλης. Όταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες μπήκαν στη διαδικασία να πουλήσουν την επιχείρηση, ο Βολιώτης σεφ και νικητής του Master Chef (2018) Τιμολέων Διαμαντής αποφάσει να το αναλάβει και να συνεχίσει την παράδοση βάζοντας την προσωπική του πινελιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT