Γεμιστά, τουρλού και μισά μισά

Στο ίδιο ταψί θα ψήσουμε γεμιστά και με κιμά και «ορφανά» για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Γεμίστε πιπεριές, ντομάτες και κολοκύθια κατά το γούστο σας.

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ίδιο ταψί θα ψήσουμε γεμιστά και με κιμά και «ορφανά» για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Γεμίστε πιπεριές, ντομάτες και κολοκύθια κατά το γούστο σας.

Υλικά

Κομμάτια: 10

  •  10 λαχανικά της αρεσκείας μας (μια καλή αναλογία είναι 3 ντομάτες, 2 μελιτζάνες φλάσκες, 3 πιπεριές, 2 στρογγυλά κολοκύθια), παρόμοιου μεγέθους
  •  1 3/4 φλιτζ. τσαγιού ρύζι Καρολίνα Σερρών
  •  200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  •  2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  •  2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  •  ελάχιστη ζάχαρη
  •  3 κουτ. σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος
  •  3 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  •  3 μέτριες πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
  •  3/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο και επιπλέον, για το ταψί
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT