Σπαγγέτι alfredo από την… Κρήτη, με φρέσκια μυζήθρα και παλαιωμένη γραβιέρα

Σπαγγέτι alfredo από την… Κρήτη, με φρέσκια μυζήθρα και παλαιωμένη γραβιέρα

Την κλασική ιταλική μακαρονάδα με την κρεμώδη σάλτσα αντί για παρμεζάνα την φτιάχνουμε με φρέσκια μυζήθρα και παλαιωμένη γραβιέρα από την Κρήτη. Και γίνεται όνειρο.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κλασική ιταλική μακαρονάδα με την κρεμώδη σάλτσα αντί για παρμεζάνα την φτιάχνουμε με φρέσκια μυζήθρα και παλαιωμένη γραβιέρα από την Κρήτη. Και γίνεται όνειρο.

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  700-800 γρ. σπαγγέτι
  •  50 γρ. βούτυρο αγελαδινό
  •  1-2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  •  50 γρ. αλεύρι
  •  1.000-1.200 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
  •  500 γρ. κρητική φρέσκια, ανάλατη μυζήθρα, κομματιασμένη με πιρούνι
  •  500 γρ. γραβιέρα Κρήτης (ιδεωδώς παλαιωμένη), τριμμένη
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT