Την κλασική ιταλική μακαρονάδα με την κρεμώδη σάλτσα αντί για παρμεζάνα την φτιάχνουμε με φρέσκια μυζήθρα και παλαιωμένη γραβιέρα από την Κρήτη. Και γίνεται όνειρο.
Υλικά
Μερίδες: 6
- 700-800 γρ. σπαγγέτι
- 50 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- 1-2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 50 γρ. αλεύρι
- 1.000-1.200 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
- 500 γρ. κρητική φρέσκια, ανάλατη μυζήθρα, κομματιασμένη με πιρούνι
- 500 γρ. γραβιέρα Κρήτης (ιδεωδώς παλαιωμένη), τριμμένη
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο