Σφουγγάτο με κολοκυθάκια

Το σφουγγάτο είναι ένας νόστιμος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα κολοκυθάκια που υπάρχουν σε αφθονία αυτή την εποχή

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-6

-1 κιλό τρυφερά κολοκυθάκια μέτριου μεγέθους, χοντροτριμμένα

-350 γρ. φέτα της αρεσκείας μας, λιωμένη με το πιρούνι

-100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο

-2 αυγά, χτυπημένα

-100 ml ελαιόλαδο

-30 ml γάλα πλήρες

-4 φλιτζ. τσαγιού (περίπου) φρυγανιά, τριμμένη

-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT