Το Αγνάντι τιμά τη γαστρονομική παράδοση της Σκοπέλου

Το Αγνάντι τιμά τη γαστρονομική παράδοση της Σκοπέλου

To μακρινό 1953 η Αγλαΐα Σταματάκη και ο γιός της Νίκος στήνουν ένα οινομαγειρείο στη Γλώσσα Σκοπέλου

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To μακρινό 1953 η Αγλαΐα Σταματάκη και ο γιός της Νίκος στήνουν ένα οινομαγειρείο στη Γλώσσα Σκοπέλου.

Τότε, δεν υπήρχε οδική σύνδεση με τον κεντρικό οικισμό του νησιού, οπότε εκτός από συγχωριανούς, εξυπηρετούσε κυρίως Γάλλους ιστιοπλόους που εξερευνούσαν τις Σποράδες.

Μάλιστα, ο Νίκος κατέβαινε μέχρι την ακτή με το γαϊδουράκι για να τους μεταφέρει ψηλά στο χωριό.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT