Τα σαρμαδάκια με κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά άλλες φορές αυγοκόβονται κι άλλες σερβίρονται μόνο με το ζουμί της κατσαρόλας ή, όπως σε αυτή την περίπτωση, απλώς με δροσερό γιαούρτι.
Διαβάστε όλη τη συνταγή στον Γαστρονόμο.
Σερβίρονται τόσο ως κύριο, όσο και ως πρώτο πιάτο σε ένα γιορτινό τραπέζι
Τα σαρμαδάκια με κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά άλλες φορές αυγοκόβονται κι άλλες σερβίρονται μόνο με το ζουμί της κατσαρόλας ή, όπως σε αυτή την περίπτωση, απλώς με δροσερό γιαούρτι.
Διαβάστε όλη τη συνταγή στον Γαστρονόμο.