Γιαουρτόπιτα από την Πέργαμο

Αυτό ήταν το κατεξοχήν γλυκό στις οικογένειες από τη Μικρά Ασία, όταν είχαν καλεσμένους για να τους περιποιηθούν.

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σιροπιαστή γιαουρτόπιτα-κέικ την έφτιαξε η Λένα Κακασαδέλλη, με συνταγή που έχει πάρει από τη γιαγιά Βασιλική Γράμμη, οικογενειακή τους φίλη. Η οικογένεια Γράμμη είναι γιαουρτάδες αναντάμ παπαντάμ, με καταγωγή από το Μοσχονήσι και το Αϊβαλί.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT