Για να φτιάξουμε τους κεφτέδες με σταφίδες και κουκουνάρι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας, ξεκινάμε ρίχνοντας σε ένα μικρό μπολ το γάλα και το ψωμί και το αφήνουμε για περίπου 2-3 λεπτά να μουλιάσει.
Παράλληλα, σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε 50 ml από το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το κουκουνάρι και τον γλυκάνισο για περίπου 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς τα κρεμμύδια και να ροδίσουν τα κουκουνάρια. Τα αδειάζουμε μαζί με το λάδι σε ένα βαθύ μπολ.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο