Πρώτα η κάτασπρη μαρέγκα, μετά η κρέμα πατισερί, από πάνω οι φρέσκες φράουλες και τα μούρα, μπόλικη γλυκιά σος από κόκκινα φρούτα και στο τέλος τα καραμελωμένα καρύδια. Στήνεται την ώρα της παραγγελίας η πάβλοβα στο Pavlov στο Σύνταγμα και αυτό της προσθέτει πόντους φρεσκάδας και γεύσης. Η μαρέγκα είναι τραγανή και μεταξένια χωρίς ίχνος από γεύση αυγού. Η κρέμα είναι βελούδινη και δροσερή, με γεμάτη γεύση χωρίς να είναι μπουχτιστική. «Το μυστικό είναι στο αιθέριο έλαιο βιολέτας που προσθέτουμε στη μαρέγκα», λέει ο Άλεξ Παβλόβ, ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης του μαγαζιού, «δεν το καταλαβαίνεις στη γεύση αλλά είναι αυτό που κάνει όλα τα υλικά να δένουν τέλεια μεταξύ τους», προσθέτει.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο