«Σκαρτοτσέτα» από τα Επτάνησα (κοκκινιστά ρολάκια μοσχαριού, γεμιστά με τυρί και μυρωδικά)

«Σκαρτοτσέτα» από τα Επτάνησα (κοκκινιστά ρολάκια μοσχαριού, γεμιστά με τυρί και μυρωδικά)

Έχετε δοκιμάσει σκαρτοτσέτα; Αυτά τα γεμιστά ρολάκια με μοσχαρίσιο κρέας, τυρί και σάλτσα ντομάτας που φτιάχνουν στα Επτάνησα έχουν ιταλικές ρίζες. Και είναι πεντανόστιμα

9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

  • Μερίδες: 6
      1 κιλό λεπτές μοσχαρίσιες φέτες από σπάλα (ζητάμε από τον κρεοπώλη να τις πλατύνει και να τις χτυπήσει σαν σνίτσελ)
  •   60 ml ελαιόλαδο

Διαβάστε τη συνέχεια στoν Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT