Σοκολατόπιτα με σφολιάτα

Μια λαχταριστή και εύκολη σοκολατόπιτα, κλεισμένη σε τραγανό φύλλο σφολιάτας.

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια λαχταριστή και εύκολη σοκολατόπιτα, κλεισμένη σε τραγανό φύλλο σφολιάτας.

Υλικά

Μερίδες: 12

  •  2 φύλλα σφολιάτας
  •  180 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
  •  100 γρ. τυρί κρέμα ή φρέσκο ανθότυρο
  •  130 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
  •  200 γρ. (1 κούπα) ζάχαρη
  •  200 γρ. (1 1⁄2 κούπα) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  4 αυγά
  •  1 αυγό για επάλειψη, ανακατεμένο με 1 κουτ. σούπας γάλα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT