Μια λαχταριστή και εύκολη σοκολατόπιτα, κλεισμένη σε τραγανό φύλλο σφολιάτας.
Υλικά
Μερίδες: 12
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 180 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- 100 γρ. τυρί κρέμα ή φρέσκο ανθότυρο
- 130 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. (1 κούπα) ζάχαρη
- 200 γρ. (1 1⁄2 κούπα) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 4 αυγά
- 1 αυγό για επάλειψη, ανακατεμένο με 1 κουτ. σούπας γάλα
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο