«Λιαστές» ντομάτες στον φούρνο

Ναι, γίνονται και στον φούρνο. Με ελαιόλαδο, αλάτι, ζάχαρη και τα μυρωδικά που μας αρέσουν. Αυτές οι διαφορετικές «λιαστές» ντομάτες μπαίνουν στο βάζο και κρατάνε για καιρό, το ίδιο γλυκές και αρωματικές

7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε «λιαστές» ντομάτες στον φούρνο, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 120°C.

Έπειτα, λαδώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT