Λαζάνια με ραγού αγριογούρουνου και μπεσαμέλ

Λαζάνια με ραγού αγριογούρουνου και μπεσαμέλ

Τα λαζάνια με ραγού αγριογούρουνου και μπεσαμέλ είναι ένα πλούσιο φαγητό, ιδανικό για το γιορτινό ή το κυριακάτικο τραπέζι

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα λαζάνια με ραγού αγριογούρουνου και μπεσαμέλ είναι ένα πλούσιο φαγητό, ιδανικό για το γιορτινό ή το κυριακάτικο τραπέζι.

Διαδικασία

Ραγού αγριογούρουνου

  1. Για να ετοιμάσουμε τα λαζάνια με ραγού αγριογούρουνου και μπεσαμέλ σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνουμε πρώτα 30 ml από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε μαζί το μπέικον με το κρεμμύδι, τα σκόρδα, τα καρότα και το σέλερι για 5 λεπτά, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά και να ροδίσει το μπέικον.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αδειάζουμε τα υλικά αυτά σε μια ευρύχωρη γάστρα ή σε βαθύ ταψί.
  3. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια κρέατος.
  4. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα κομμάτια σε δόσεις για 6-8 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT