Φτιάχνονται στο πι και φι, μπαίνουν για 10 λεπτά στον φούρνο και μετά βουτάνε στη σοκολάτα. Δεν υπάρχει πιο εύκολο και γρήγορο κέρασμα από τα παλμιέ.
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε παλμιέ με σοκολάτα, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 200°C και καλύπτουμε ένα ρηχό ταψί με λαδόκολλα.
- Αλείφουμε τη σφολιάτα με το βούτυρο και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα και το τζίντζερ.
- Τυλίγουμε από τη μία μεγάλη της πλευρά τη σφολιάτα σε ρολό μέχρι τη μέση. Κάνουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά, ώστε να συναντηθούν και να ενωθούν τα δύο ρολά στο κέντρο…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr