Ενα γρήγορο και εύκολο σνακ με υλικά που σχεδόν πάντα έχουμε στο σπίτι!
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την τηγανόπιτα με καλαμποκάλευρο και ντοματίνια, ξεκινάμε ρίχνοντας στον κάδο του μίξερ τα άλευρα, λίγο αλάτι, το γιαούρτι, το γάλα και το ανθότυρο και ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία ζύμη.
- Ρίχνουμε τα ντοματίνια, τον δυόσμο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ζυμώνουμε απαλά να αναμειχθούν.
- Ανοίγουμε με τα χέρια μας ή με τον πλάστη σε δίσκο 30 εκ.
- Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Απλώνουμε την τηγανόπιτα και τηγανίζουμε για περίπου 5-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η κάτω πλευρά…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr