Φιλετάκια κοτόπουλου λεμονάτα, με δεντρολίβανο

Φιλετάκια κοτόπουλου λεμονάτα, με δεντρολίβανο

Ένα φαγητό πανεύκολο, για να φάμε τη μία μέρα και ό,τι περισσέψει να το κάνουμε σάντουιτς για την επομένη. Διαλέγουμε το μπούτι, γιατί, και να μας ξεφύγει στο ψήσιμο, δεν θα μας στεγνώσει εύκολα.

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα φαγητό πανεύκολο, για να φάμε τη μία μέρα και ό,τι περισσέψει να το κάνουμε σάντουιτς για την επομένη. Διαλέγουμε το μπούτι, γιατί, και να μας ξεφύγει στο ψήσιμο, δεν θα μας στεγνώσει εύκολα.

Υλικά

Μερίδες: 2

  •  2 φιλέτα κοτόπουλου από μπούτι, κομμένα σε 5 κομμάτια το καθένα
  •  90 ml ελαιόλαδο
  •  3 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και χοντροκομμένες
  •  χυμός και ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι
  •  1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο, ή ξερή ρίγανη (αν βρούμε φρέσκια, ακόμα καλύτερα – 3 κλαράκια αρκούν και θα πάρουμε μόνο τα φύλλα)
  •  1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT