Κοτόπουλο γιουβέτσι στην κατσαρόλα

Ο ορισμός του comfort food είναι αυτό το μελωμένο φαγητό, με το ζουμερό κοτόπουλο, το χυλωμένο κριθαράκι και τη σάλτσα ντομάτας

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ορισμός του comfort food είναι αυτό το μελωμένο φαγητό, με το ζουμερό κοτόπουλο, το χυλωμένο κριθαράκι και τη σάλτσα ντομάτας.

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το κοτόπουλο γιουβέτσι στην κατσαρόλα αλατοπιπερώνουμε καλά το κοτόπουλο. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι με λίγο αλάτι και το τζίντζερ και σοτάρουμε για άλλα 5-6 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  4. Προσθέτουμε την ντομάτα, 600 ml νερό και αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT