Ροδακινόπιτα ταρτ τατέν

Η ταρτ τατέν εκδοχή της ροδακινόπιτας είναι εύκολη και εντυπωσιακή. Αν θέλουμε συνοδεύουμε με παγωτό κανέλα.

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ταρτ τατέν εκδοχή της ροδακινόπιτας είναι εύκολη και εντυπωσιακή. Αν θέλουμε συνοδεύουμε με παγωτό κανέλα.

Υλικά

Μερίδες: 10-12

  •  1 φύλλο σφολιάτας
  •  5-6 ροδάκινα ξεφλουδισμένα, κομμένα σε φέτες
  •  50 γρ. βούτυρο αγελάδας
  •  75 γρ. ζάχαρη καστανή
  •  1 κουτ. σούπας κανέλα παγωτό για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT