Φλαν γιαουρτιού με μόνο 3 υλικά

Η φλαν είναι μια ψητή κρέμα, κάτι σαν γαλατόπιτα. Η συγκεκριμένη δεν έχει αυγά και βούτυρο, παρ’ όλα αυτά η γεύση της είναι πλούσια και γαλατένια, με μια ελαφριά ξινούτσικη αίσθηση, όπως του τσίζκεϊκ.

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φλαν είναι μια ψητή κρέμα, κάτι σαν γαλατόπιτα. Η συγκεκριμένη δεν έχει αυγά και βούτυρο, παρ’ όλα αυτά η γεύση της είναι πλούσια και γαλατένια, με μια ελαφριά ξινούτσικη αίσθηση, όπως του τσίζκεϊκ.

Υλικά

Μερίδες: για φόρμα 20 εκ. – 8 μερίδες

  •  3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό (600 γρ.)
  •  465 γρ. ζαχαρούχο γάλα*
  •  50 γρ. κορν φλάουρ
  •  λίγο λάδι για τη φόρμα
  •  250 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας μας, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT