Η φλαν είναι μια ψητή κρέμα, κάτι σαν γαλατόπιτα. Η συγκεκριμένη δεν έχει αυγά και βούτυρο, παρ’ όλα αυτά η γεύση της είναι πλούσια και γαλατένια, με μια ελαφριά ξινούτσικη αίσθηση, όπως του τσίζκεϊκ.
Υλικά
Μερίδες: για φόρμα 20 εκ. – 8 μερίδες
- 3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό (600 γρ.)
- 465 γρ. ζαχαρούχο γάλα*
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- λίγο λάδι για τη φόρμα
- 250 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας μας, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο