Κοτοκεφτέδες πανέ, ζυμωμένοι με κολοκύθια και τους ανθούς τους

Κοτοκεφτέδες πανέ, ζυμωμένοι με κολοκύθια και τους ανθούς τους

Είναι αφράτοι κεφτέδες κοτόπουλου, είναι μυρωδάτοι και στο μείγμα τους έχουν και κολοκυθάκια και κολοκυθοανθούς. Μοναδικοί!

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι αφράτοι κεφτέδες κοτόπουλου, είναι μυρωδάτοι και στο μείγμα τους έχουν και κολοκυθάκια και κολοκυθοανθούς. Μοναδικοί!

Διαδικασία

Κεφτέδες

  1. Για να φτιάξουμε κοτοκεφτέδες πανέ, ζυμωμένους με κολοκύθια, αρχικά, αφαιρούμε τη σκληρή βάση των κολοκυθοανθών.
  2. Στη συνέχεια, τους πλένουμε, τους στεγνώνουμε και τους ψιλοκόβουμε.
  3. Ζεσταίνουμε το μετρημένο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, και σοτάρουμε τους ανθούς, τα τριμμένα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι και το τζίντζερ για 5 λεπτά, ανακατεύοντας, μέχρι να μαραθούν.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο και το μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT