Είναι αφράτοι κεφτέδες κοτόπουλου, είναι μυρωδάτοι και στο μείγμα τους έχουν και κολοκυθάκια και κολοκυθοανθούς. Μοναδικοί!
Διαδικασία
Κεφτέδες
- Για να φτιάξουμε κοτοκεφτέδες πανέ, ζυμωμένους με κολοκύθια, αρχικά, αφαιρούμε τη σκληρή βάση των κολοκυθοανθών.
- Στη συνέχεια, τους πλένουμε, τους στεγνώνουμε και τους ψιλοκόβουμε.
- Ζεσταίνουμε το μετρημένο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, και σοτάρουμε τους ανθούς, τα τριμμένα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι και το τζίντζερ για 5 λεπτά, ανακατεύοντας, μέχρι να μαραθούν.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο και το μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr