Για να φτιάξουμε μοσχάρι κατσαρόλας με μαύρη μπίρα και έτοιμα νιόκι, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μεγάλη κατσαρόλα, το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.
Βάζουμε το μοσχάρι να μαγειρεύεται με την μπίρα, γίνεται λουκούμι, το συνοδεύουμε με έτοιμα νιόκι κι έτσι, εύκολα, έχουμε ένα φαγητό γευστικό και καθησυχαστικό
Για να φτιάξουμε μοσχάρι κατσαρόλας με μαύρη μπίρα και έτοιμα νιόκι, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μεγάλη κατσαρόλα, το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.