Μοσχάρι κατσαρόλας με μαύρη μπίρα και έτοιμα νιόκι

Μοσχάρι κατσαρόλας με μαύρη μπίρα και έτοιμα νιόκι

Βάζουμε το μοσχάρι να μαγειρεύεται με την μπίρα, γίνεται λουκούμι, το συνοδεύουμε με έτοιμα νιόκι κι έτσι, εύκολα, έχουμε ένα φαγητό γευστικό και καθησυχαστικό

8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε μοσχάρι κατσαρόλας με μαύρη μπίρα και έτοιμα νιόκι, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μεγάλη κατσαρόλα, το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT