Τάρτα καρπούζι

Ζουμερή, τέλεια δροσιστική, ελαφριά και απίθανα νόστιμη αυτή η τάρτα καρπούζι είναι η βασίλισσα του καλοκαιριού.

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη. Κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε εκεί το αυγό, τον κρόκο, το αλάτι, το εκχύλισμα βανίλιας και το βούτυρο.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT