Ψητά μήλα με κατσικίσιο γιαούρτι και καρύδια

Ψητά μήλα με κατσικίσιο γιαούρτι και καρύδια

Τα ψητά μήλα είναι μια ωραία ιδέα για όταν θέλουμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για γλυκό, χωρίς να μπούμε σε πολύ κόπο και χωρίς να κάνουμε μεγάλη ατασθαλία.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπήκαμε αισίως στη σεζόν των μήλων. Αυτό το γλυκό τα αξιοποιεί με έναν πολύ απλό τρόπο. Ψήνονται, καραμελώνουν στον φούρνο και γίνονται έτσι το τέλειο συνοδευτικό για γιαούρτι.

Για να ετοιμάσουμε τα ψητά μήλα με κατσικίσιο γιαούρτι και καρύδια, πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε για 1 λεπτό το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT