Μακαρονάδα φούρνου με τυρί και μανιτάρια

Μακαρονάδα φούρνου με τυρί και μανιτάρια

Σαν το ψευτοσουφλέ που κάποτε βαφτίζαμε «καρμπονάρα», αυτά τα μακαρόνια ψήνονται στον φούρνο με μπόλικη γραβιέρα και μανιτάρια. Και όχι, δεν έχουν μπεσαμέλ.

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε μακαρονάδα φούρνου με τυρί και μανιτάρια, ξεκινάμε σκουπίζοντας τα μανιτάρια με νοτισμένο χαρτί κουζίνας, απομακρύνοντας τα χώματα, και τα κόβουμε σε φέτες.

Διαλέγουμε ένα μεγάλο, βαρύ τηγάνι.

Ρίχνουμε και ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Μόλις κάψει, ρίχνουμε το κρεμμύδι, αλατίζουμε και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρώς.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT