Ένα εξαιρετικά ισορροπημένο πιάτο, μια που η γλυκόξινη γεύση του φρούτου εξισορροπεί τη γήινη, ξηροκαρπάτη γεύση του οσπρίου.
Υλικά
Μερίδες: 4
- 350 γρ. φακές ψιλές
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 μεγάλο πράσινο μήλο, σε μικρά κυβάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 1/2 κουτ. γλυκού κουρκουμάς
- 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
- 90 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο