Tορτίγιες γεμιστές με πικάντικο μοσχάρι, πιπεριές και γιαούρτι

Tορτίγιες γεμιστές με πικάντικο μοσχάρι, πιπεριές και γιαούρτι

Ετοιμάζονται στο άψε σβήσε αυτές οι χορταστικές τορτίγιες με πικάντικο μοσχάρι. Τόσο οι πιπεριές όσο και το κρέας, κομμένο σε μπαστουνάκια, σοτάρονται ταχύτατα.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  • 600 γρ. μοσχαρίσιo flank steak (το πιο άπαχο κομμάτι της λάπας), σε μπαστουνάκια πάχους 1 εκ.
  •  1 πιπεριά κέρατο, σε λεπτές λωρίδες
  •  1 πιπεριά Φλωρίνης, σε λεπτές λωρίδες
  •  1 πιπερίτσα τσίλι, χωρίς σπόρια, πολύ ψιλοκομμένη
  •  1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
  •  2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  •  1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας
  •   1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
  •   1 κουτ. σούπας πάπρικα καπνιστή
  •  1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν
  •  1/2 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη
  •  1 ώριμη σφιχτή ντομάτα, ξεφλουδισμένη, σε μικρά καρέ
  •  2 φρέσκα κρεμμυδάκια, πολύ ψιλοκομμένα
  •  200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  •  6 τορτίγιες μεσαίου μεγέθους
  •   60 ml ελαιόλαδο
  •   αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT