Μακαρονάδα με κρέμα κολοκύθας και μπέικον

Μακαρονάδα με κρέμα κολοκύθας και μπέικον

Μια μακαρονάδα που θα λατρέψουμε όλοι. Με την κόκκινη κολοκύθα και αφράτα καρύδια ετοιμάζουμε μια απίθανη κρέμα και συμπληρώνουμε με ξεροψημένο μπέικον.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να ετοιμάσουμε τη μακαρονάδα με κρέμα κολοκύθας και μπέικον σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε την κολοκύθα για 2-3 λεπτά, να λαδωθεί καλά.

Ρίχνουμε 2-3 κουτ. σούπας νερό, κλείνουμε με το καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT