Κοτόπουλο «παϊδάκια» στον φούρνο

Με δύο κινήσεις έχουμε φαγητό. Ανακατεύουμε και ψήνουμε. Αν θέλουμε, φτιάχνουμε χωριστά πατάτες κομμένες σαν τηγανητές, αλλά ψητές στον φούρνο, που θα ψηθούν ταυτόχρονα με τα παϊδάκια.

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο κινήσεις έχουμε φαγητό. Ανακατεύουμε και ψήνουμε. Αν θέλουμε, φτιάχνουμε χωριστά πατάτες κομμένες σαν τηγανητές, αλλά ψητές στον φούρνο, που θα ψηθούν ταυτόχρονα με τα παϊδάκια.

Υλικά

Μερίδες: 4-5

  •  1 κοτόπουλο, κομμένο σε παϊδάκια (ζητάμε από τον κρεοπώλη να το κόψει)
  •  2 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
  •  1 κουτ. σούπας αλάτι
  •  1/2 κουτ. σούπας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  •  3 κουτ. σούπας σουσάμι, ελαφρώς κοπανισμένο
  •  1/4 φλιτζ. τσαγιού (50 ml) ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

  •  λεμόνι, μουστάρδα και ρίγανη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT