Κοτόπουλο με μανέστρα στην κατσαρόλα, με φέτα και μυρωδικά

Κοτόπουλο με μανέστρα στην κατσαρόλα, με φέτα και μυρωδικά

Σε λιγότερο από μία ώρα θα φτιάξετε αυτό το υπέροχο πιάτο με κοτόπουλο και ζυμαρικά που θα ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους. Μην ξεχάσετε τα φρέσκα μυρωδικά γιατί απογειώνουν τη γεύση.

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε λιγότερο από μία ώρα θα φτιάξετε αυτό το υπέροχο πιάτο με κοτόπουλο και ζυμαρικά που θα ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους. Μην ξεχάσετε τα φρέσκα μυρωδικά γιατί απογειώνουν τη γεύση.

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  1 κιλό φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, σε μέτρια κομμάτια
  •  800 ml νερό ή ζωμός λαχανικών, αν έχουμε
  •  30 γρ. πελτές ντομάτας
  •  150 γρ. ντοματίνια της αρεσκείας μας
  •  2 κλωνάρια θυμάρι + 2 κλωνάρια ρίγανη + 1 κλωνάρι δεντρολίβανο, όλα φρέσκα
  •  200 γρ. φέτα μαλακή, θρυμματισμένη
  •  300 γρ. κριθαράκι μέτριο
  •  50-60 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT