Μοσχάρι κρασάτο με μπαχάρια

Κλασικό κρασάτο στην κατσαρόλα, νόστιμο και μελωμένο με έντονα τα αρώματα από το μπαχάρι

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  • 800 γρ. μοσχάρι, κατά προτίμηση ελιά, σε κύβους των 3 εκ.
  •  3 μέτρια κρεμμύδια ξερά, σε μέτρια καρέ
  •  4 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
  •  200 ml κόκκινο ξηρό κρασί*
  • 1 γεμάτο κουτ. γλυκού μέλι
  •  1 κουτ. σούπας ντοματοπελτές
  •  10 κόκκοι μπαχάρι, κοπανισμένοι
  •  90 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT