Κορνέ με κρέμα

Φύλλο σφολιάτας και σπιτική κρέμα πατισερί σ’ ένα γλυκό-αγάπη από τα παλιά. Για να είναι το κορνέ μας με τα όλα του, του βάζουμε και σαντιγί, αμύγδαλο και κερασάκι

7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Τεμάχια: 10

  • Σιρόπι
  • 380 γρ. (σχεδόν 2 κούπες) ζάχαρη
  • 450 ml (2 + 1/4 κούπας) νερό
  • φλούδες από 1 λεμόνι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT