Στραπατσάδα με ολόκληρους μελάτους κρόκους

Στραπατσάδα με ολόκληρους μελάτους κρόκους

Στη Σύρο νοστιμίζουν τη στραπατσάδα με γερές κουταλιές ζάχαρης και τη σερβίρουν ως συνοδευτικό για τηγανητές μελιτζάνες, κεφτεδάκια ή πατάτες τηγανητές.

16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η στραπατσάδα το καλοκαίρι στη Σύρα είναι γλυκιά σαν καρπούζι. Οι ντόπιες νοικοκυρές την κουκίζουν με γερές κουταλιές ζάχαρης και τη σερβίρουν και ως συνοδευτικό για τηγανητές μελιτζάνες, κεφτεδάκια ή πατάτες τηγανητές. Από τα παλιά πιάτα της Σύρας που αναβίωσε η Λίνα Φουρνιστάκη, μαγείρισσα των Αλλού Γυαλού και Ono Concept.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT